وقتی جراح تومور اصلی سرطانی رو از بافت پستان جدا میکنه، باید بررسی کنه که بافت حاشیه تومور در بدن سالمه یانه! یک قسمت از بافت حاشیه تومور رو از پستان جدا میکنن و میدن آزمایش. این آزمایش یک ساعت طول میکشه! تو این یک ساعت بیمار بیهوشه و تیم جراحی تقریباً بیکارند و منتظر جواب!
پروفسور عبدالاحد یکی از نخبههای ایران در زمینه تولید دستگاههای پزشکیه! همراه با تیمش یک دستگاه درست کردند که در کمتر از یک دقیقه تشخیص میده اون بافت حاشیه تومور در بدن دارای ضایعات تومور هست یانه. یعنی ۵۰دقیقه عمل کوتاه میشه. یعنی تیم جراحی میتونه چند عمل دیگه انجام بده و کلی مزایای دیگه که چون تخصصیه اینجا مجال توضیح دادنش نیست.
این دستگاه نزدیک دو ساله که در تهران کار میکنه و تیمهای متخصص جراحی سرطان ازش استفاده میکنن و بسیار راضیاند ازش.(ثبت اختراع آمریکا هم داره)
امروز یک تیم از هند اومده بود تهران که از این دستگاه بخرند
اول براشون در یک نشست علمی توضیح دادند که مبانی عملکرد این دستگاه چیه و بعد هم با حفظ پروتکلهای بهداشتی و درمانی چند جراح متخصص هندی به همراه تیم جراح ایرانی رفتند اتاق عمل تا عملکرد دستگاه رو در حین عمل جراحی از نزدیک ببینند. عکس العملشون بعد از عمل جراحی دیدنی بود!
با ذوق زدگی از دستگاه تعریف میکردند. میگفتند بینظیره و چقدر مشکل مارو حل میکنه و گویا قرار شده ده بیمارستان هند با این دستگاه تجهیز بشه. دم پروفسور عبدالاحد گرم که تو روزای سخت وظیفهاش رو عالی انجام میده. دمش گرم که واقعا به مردمش خدمت میکنه. مونده و آباد میکنه.
مجید میرزایی
@irannano
دیدگاه خود را بنویسید