حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور، تأکید کرد که صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی می‌توانند موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان در استان‌ها باشند. او اشاره کرد که در استان کرمان این ظرفیت به درستی به کار گرفته نشده است، در حالی که این استان پتانسیل ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری با سرمایه اولیه پنج هزار میلیارد تومان را دارد.

 وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به سفر نزدیک خود به کرمان، بیان کرد که این سفر گامی موثر در مسیر دانش‌بنیان شدن استان خواهد بود. او افزود که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کرمان باید از ۱۲۶ به حداقل ۵۰۰ شرکت افزایش یابد.

 معاون علمی رئیس‌جمهور همچنین خاطرنشان کرد که در کرمان در سال گذشته هیچ جذب اعتباری در بحث تبصره ۱۸ نداشتیم و در حوزه صندوق‌های خطرپذیر شرکتی نیز کار موثری انجام نشده است. وی تأکید کرد که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ و قانون جهش تولید دانش‌بنیان، این حوزه را تقویت کرد.

 او پیشنهاد کرد که کارگروهی برای رفع موانع تولید دانش‌بنیان تشکیل شود تا مسیر دانش‌بنیان شدن استان هموار شود. وی همچنین به نیاز به مسکن برای نخبگان اشاره کرد و از استانداری خواست تا با اختصاص زمین، زمینه برای ماندگاری نخبگان فراهم شود.

 محمدعلی طالبی، استاندار کرمان نیز از تجربیات خود در استان یزد در حوزه دانش‌بنیان گفت و تأکید کرد که اقتصاد دانش‌بنیان از اولویت‌های توسعه در استان کرمان خواهد بود. وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری معاونت علمی، این مهم به نتیجه برسد.

حسین افشین در پایان افزود: "دی ماه در خدمت مردم عزیز استان کرمان خواهم بود تا از نزدیک با چالش‌ها و نیازهای زیست‌بوم علم و فناوری این استان آشنا شوم."