بایگانی نوشته‌ها


دنیا چه خبر؟

دنیا چه خبر؟

بازار عرضه اولیه سهام (IPO) در آسیای جنوب شرقی در نیمه اول سال 2024 با کاهش شدیدی مواجه شده است. تعداد IPOها و میزان سرمایه جذب شده به طور قابل توجهی کاهش یافته‌اند، به‌طوری که تعداد عرضه‌های اولیه در این منطقه نسبت به مدت مشابه سال قبل، 21.2% کاهش یافته و میزان سرمایه جذب شده نیز با افت 59.4% به 1.38 میلیارد دلار رسیده است.

نقشه راه پیاده‌سازی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در فرآیندهای کسب و کار

نقشه راه پیاده‌سازی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در فرآیندهای کسب و کار

این مقاله به بررسی مراحل پیاده‌سازی هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) در فرآیندهای کسب‌وکار پرداخته و تجربیات موفق شرکت‌های ایرانی مانند دیجی‌کالا، ایرانسل و آپارات را شرح می‌دهد.

همراه اول صاحب ۴۰ درصد سهام دیجی‌کالا شد

همراه اول صاحب ۴۰ درصد سهام دیجی‌کالا شد

 «حرکت اول»، بازوی سرمایه‌گذاری جسورانه همراه اول، با خرید نقدی بخشی از سهام گروه دیجی‌کالا، از جمله سهام متعلق به شرکت «سرمایه‌گذاری سرآوا پارس» و قسمتی از سهامِ سهام‌داران دیگر، ۴۰درصد از سهام گروه دیجی‌کالا را در اختیار خواهد گرفت.

دنیا چه خبر؟

دنیا چه خبر؟

یک شرکت نوپا در حوزه رباتیک که توسط مدیرعامل شرکت شکست‌خورده فین‌تک سیناپس تأسیس شده است، با ادعاهای بزرگ درباره ارتباط نزدیک و سرمایه‌گذاری قریب‌الوقوع شرکت خودروسازی جنرال موتورز، در تلاش است تا سرمایه‌گذاران دره سیلیکون را متقاعد کند. این ادعاها اما توسط جنرال موتورز رد شده است.

تطبیق ایده‌های جهانی با بازار ایران: چالش‌ها و فرصت‌ها

تطبیق ایده‌های جهانی با بازار ایران: چالش‌ها و فرصت‌ها

این مقاله به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های تطبیق ایده‌های جهانی با بازار ایران می‌پردازد و با نمونه‌هایی از موفقیت شرکت‌های ایرانی مانند دیجی‌کالا و اسنپ، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با بهره‌گیری از مدل‌های جهانی و تطبیق آن‌ها با شرایط داخلی به موفقیت دست یافت.

مدیریت نیروی انسانی در استارتاپ‌های ایرانی: جذب و حفظ استعدادها در شرایط مهاجرت نخبگان

مدیریت نیروی انسانی در استارتاپ‌های ایرانی: جذب و حفظ استعدادها در شرایط مهاجرت نخبگان

مقاله حاضر به بررسی دلایل افزایش مهاجرت نیروی کار ماهر از ایران، به ویژه در میان فعالان استارتاپ‌ها، اساتید و پزشکان می‌پردازد. دلایل این مهاجرت به دو دسته علل رانشی (شرایط نامطلوب در کشور مبدا) و علل کششی (شرایط جذاب در کشور مقصد) تقسیم می‌شود.علل رانشی مهاجرت از ایران عبارت اند از: مشکلات اقتصادی مانند تحریم‌ها، تورم، نوسانات ارزی و قوانین مالیاتی نامناسببی‌ثباتی سیاسی و اقتصادیبوروکراسی پیچیده و قوانین دست و پاگیرعدم شفافیت در سیستم بانکی و تسهیلات دهی غیر هدفمندپایین بودن نرخ رشد اقتصادی. و علل کششی شامل محیط اقتصادی باثبات و جذاب برای سرمایه‌گذاریقوانین ساده و شفاف برای فعالیت‌های اقتصادیرقابت‌پذیری بازار و امکان رشد شغلیمحیط سیاسی باثبات می باشد.

هلدینگ سرمایه گذاری برسام تِک در سال 1399 با هدف سرمایه گذاری در طرح های فناورانه و شرکت های خلاق که در زمینه فناوری های NBIC فعالیت می کنند و در این مسیر نیازمند تامین سرمایه و مدیرت کسب و کار هستند، تاسیس شد. برسام اعتقاد دارد در آینده ای نه چندان دور، مجموعه های موفقی ازبطن همکاری‎های مشترک با فناوران و شرکت‌های دانش بنیان متولد خواهد شد که در عرصه داخلی و بین المللی می‌توانند سهم بسزایی در گسترش اقتصاد دانش بنیان داشته باشند.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...